У Дрвару трећи пут прекинута сједница Општинског вијећа

Срна
Foto: Илустрација

ДРВАР- Сједница Општинског вијећа Дрвара трећи пут је прекинута, поново због одборника Народне странке "Радом за бољитак" Милана Балабана, од којег је предсједник Вијећа тражио да напусти засједање.

Предсједник Општинског вијећа Милош Краљ рекао је да је Балабан прекршио Пословник први пут када је прекинута ова сједница почетком марта, да се понашао непримјерено и да му је изрекао мјеру удаљавања.

Краљ је додао да је о свему обавијештена и полиција из које су, како је рекао, навели да нису надлежни за тај случај.

Балабан је рекао Срни да предсједник Вијећа Милош Краљ тражи да напусти Сједницу "јер им смета или на тај начин желе да врше праве притисак да пређе код њих и постане дио њихове већине, што не желим и неће".

Он је истакао да је разлог опструисања сједница новац из Србије који је стигао као помоћ Дрвару, те да због тога актуелна скупштинска већина оспорава рад начелника општине Дрвар и Општинског вијећа.

Балабан је истакао да је начелник општине Душица Рунић успјела да финансијски стабилизује Дрвар, који је захваљујући њеном раду и залагању кренуо ка љепшој будућности, што, како тврди, смета тренутној скупштинској већини у тој општини.

"Они хоће да контролишу новац из Србије на све могуће начине", истакао је Балабан.

Данас је требало да буде одржан наставак 11. сједнице Општинског вијећа Дрвара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана