У четвртак претежно облачно са кишом, пљусковима и грмљавином

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- У Републици Српској и Федерацији БиХ у четвртак се очекује претежно облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, а дневна температура до 31 степен Целзијусов.

На западу ће у првом дијелу дана бити свјежије уз наоблачење са кишом, а у осталим предјелима мало топлије уз краће сунчане периоде.

Већину крајева ће послије подне и у вечерњим часовима захватити киша и пљускови са грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од 12 до 18, на југу до 21 степен, а дневна од 22 до 31, у вишим предјелима од 17 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверних смјерова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас превладава сунчано вријеме уз умјерену облачност, а у Херцеговини претежно сунчано. Поднегдје су послије подне регистровани локални пљускови.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 12, Хан Пијесак 20, Калиновик 22, Соколац 23, Гацко 25, Невесиње, Бихаћ, Дрвар, Ливно и Тузла 26, Фоча, Мркоњић Град, Шипово, Бугојно и Сарајево 27, Рудо, Вишеград, Бијељина, Јајце и Сански Мост 28, Србац, Зворник и Зеница 29, Билећа, Приједор, Добој, Бањалука, Требиње и Широки Бријег 30 и Мостар 34 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана