У Чатрњи код Градишке нових 650 метара асфалта (ФОТО)

М.В.
Foto: М.В.

ГРАДИШКА - У Мјесној заједници Чатрња данас је у употребу пуштена асфалтирана дионица пута у дужини од 650 метара, вриједности радова око 86.000 КМ.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић навео је да су у буџету Града, за ову годину, планирана средства за асфалтирање 15 километара путева у више мјесних заједница на подручју града.

- Полако почињемо да завршавамо поједине инфраструктурне радове на подручју Градишке“ , навео је Аџић и додао да је изградња инфраструктуре предуслов за привредни развој и бољи живот грађана.

Он је истакао да је циљ изградње путевва у свим градишким мјесним заједницама да се становиштву омогући да имају добру путну комуникацију према граду и услове да остају да живе на својим домаћинствима.

 

Предсједник Савјета мјесне заједнице Чатрња Богослав Ђурић рекао је да им нови асфалт значи много и подсјетио да у посљедњих пет година, због изградње царинског терминала и ауто-пута, Чатрња биљежи значајан привредни развој.

- Тренутно у овој мјесној заједници послује око 20 привредних субјеката, а у току је изградња нових објеката, због чега је улагање у путну инфраструктура и потребно и оправдано - навео је Ђурић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана