У болници двоје дјеце повријеђене у превртању рингишпила

Срна
У болници двоје дјеце повријеђене у превртању рингишпила

ДОБОЈ- У Болници "Свети апостол Лука" у Добоју збринуто је троје дјеце која су лакше повријеђена приликом превртања рингишпила у том граду, речено је Срни у Болници.

Двоје дјеце примљено је у Службу за хирургију, док је једно дијете амбулантно прегледано и збринуто у Служби за оториноларингологију.

Из Болнице "Свети апостол Лука" истакли су да је ријеч о лакшим повредама и да нико није био животно угрожен.

-Двоје дјеце је задржано у нашој установи у Служби за хирургију са лакшим повредама, док је треће дијете пуштено на кућно лијечење - додали су из те здравствене установе.

Служба хитне помоћи Дома здравља у Добоју збринула је синоћ четири дјетета која су повријеђена када се преврнуо рингишпил у Парку народних хероја.

Дежурни љекар хитне медицинске помоћи Ивана Дадић рекла је да су дјеца примарно збринута и одмах по протоколу транспортована на даљу дијагностичку и терапијску обраду у градску болницу.

-Углавном се ријеч о отвореним повредама главе и лица, контузионим повредама, нисмо имали ниједно лице без свијести - навела је Дадићева.

Из Полицијске управе Добој речено је Срни да су пријаву о превртању рингишпила у Парку народних хероја добили у 20.05 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана