У Бањалуци одржана Конференција беба

Г.С.
У Бањалуци одржана Конференција беба

БАЊАЛУКА - У Бањалуци је вечерас одржана "Конференција беба". Ова манифестација одржала се широм Републике Српске а циљ је промовисање породице и породичних вриједности .

Дјечији смијех, музика, забава, све то је обиљежило Конференцију беба у Бањалуци. Додијељене су и награде .најмлађа беба је Маша Крецељ, најстарија – Реља Кузмић, беба са највише браће и сестара – Милица Берак, а најбржа беба у такмичењу у пузању био је Реља Кузмић.

Манифестација је окупила велики број малишана са породицама и учинила Бањалуку центром дјечије радости и среће.

- Драго ми је због ове иницијативе, након много година обновљене, да се овдје данас наше предивне бебе такмиче, али не у том духу да је неко бољи него једноставно у духу да окупимо породицу као суштину нашег друштва - рекао је градоначелник Бањалуке Драшко Стамивуковић.

Још једном је истакнута важност породице као стуба нашег друштва.

- Заиста је у овим неким ружним временима која су тренутно актуелна изузетно лијепо да се подсјетимо шта је то породица, шта је то одговорно родитељство, које су то праве породичне вриједности и која је важност демографске обнове Републике Српске - навела је помоћник за породицу у Министарству омладине и спорта Републике Српске Јелена Куртиновић.

Конференција беба за циљ има промоција здраве породице и побољшање демографске слике Републике Српскe, преноси РТРС

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана