"Тројка из блока" прикупила више од 1.000 КМ за стамбено збрињавање вишечлане породице Радивојевић

Srna
"Тројка из блока" прикупила више од 1.000 КМ за стамбено збрињавање вишечлане породице Радивојевић

ДОБОЈ - На четвртом хуманитарном турниру у брзом шутању тројки "Тројка из блока" у Добоју прикупљено је 1.403 КМ и 25 евра с циљем да се помогне адаптација или изградња нове куће вишечланој породице Радивојевић из добојског насеља Трњани.

Турнир "Тројка из блока" синоћ је организовала хуманитарна организација "Срби за Србе", чији је представник Душан Гогић рекао Срни да је у шутању тројки учествовало 130 такмичара, а са пола терена 30 такмичара.

Према његовим ријечима, најбољи шутер је Огњен Василић, други најбољи резултат имао је Алекса Миличевић, а трећи Никола Кузмановић.

Гогић је рекао да је за потребе стамбеног збрињавања осмочлане породице Радивојевић од којих је шесторо дјеце, који су у стању социјалне потребе, неопходно обезбиједити више од 60.000 КМ.

Турнир у брзом шутирању тројки одржан је на кошаркашком полигону "Огњен Кузмић" у насељу Пијескови, а новац прикупљен од продаје пића намијењен је за потребе лијечење обољелог суграђанина Марка Шуматића.

Гогић је рекао да је током трећег хуманитарног турнира и у досадашњим акцијама за потребе помоћи прикупљено око 15.000 КМ.

Он је навео да је ријеч о четвртом по реду хуманитарном турниру, а да су средства прикупљена из прва два у износу од 135.000 КМ искориштена за куповину и опремање куће једанаесточланој породици Кокић из добојског насеља Подновље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана