Тривић: Српска има потенцијал за развој

Срна
Foto: срна

ЗВОРНИК - Потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић истакла је данас у Зворнику да Република Српска на сваком кораку нуди потенцијале за развој и да може бити привлачна домаћим и страним инвеститорима.

"Може бити привлачна домаћим и страним инвеститорима на начин да инвестиције служе развоју, а предуслов за то је политичка стабилност, административне олакшице, али, прије свега, владавина закона, изградња правне државе, рад институција и искорјењивање корупције, што ће бити први и основни задатак и циљ нове власти", рекла је Тривићева.

Тривићева и генерални секретар ПДП-а Мира Пекић присуствовале су састанку Регионалног одбора Изборне јединице седам, саопштено је из ове странке.

У саопштењу се наводи да је то био конструктиван и одлично припремљен састанак, што показује велики степен озбиљности одбора ПДП-а из ове изборне јединице да уђу у изборни циклус.

"И у ове изборе улазимо по старом Изборном закону, што посебну тежину, поред Добоја, има и за Зворник, па смо спремни као никада да одбранимо сваки глас и изборну вољу Зворничана и свих грађана у овој регији", поручила је Тривићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана