Тривић: РТРС потврдио репутацију једног од најважнијих медијских сервиса

Срна
Foto: Архива

БАЊАЛУКА- Министар просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић честитала је руководству, уредницима и запосленима у Радио-телевизији Републике Српске /РТРС/ 30 година постојања, те истакла да је ова медијска кућа током три деценије преданог и професионалног рада потврђивала репутацију једног од најважнијих медијских сервиса у Републици Српској.

"Одговорно пратећи друштвено-политичке, економске, културне и све друге догађаје и теме који осликавају друштвени живот Републике Српске, региона и свијета, успијевате задржати повјерење грађана", истакла је Тривићева.

Она је посебну захвалност исказала за изузетну сарадњу Министарства и РТРС-а у заједничком опредјељењу да све важне теме из области образовања и културе посредством канала информисања јавног сервиса дођу до грађана Републике Српске и јавности ван њених граница.

"Уз увјерење да ћемо у духу овакве сарадње наставити да унапређујемо ресорне области, од срца вам честитам тридесетогодишњи јубилеј рада", закључила је Тривићева.

Телевизија Републике Српске прославља 30 година постојања на дан када је 19. априла 1992. године емитован први Дневник из бањалучког студија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана