Требиње у трци за најбољи туристички видео спот на свијету (VIDEO)

ГС
Требиње у трци за најбољи туристички видео спот на свијету (VIDEO)

ТРЕБИЊЕ - У оквиру водећег свјетског сајма туризма и путовања „ITB 2024“ који ће се одржати у периоду 05.-07. март 2024. године у Берлину биће приређена свечана додјела награда и признања у склопу најважнијег свјетског међународног такмичења туристичког филма, штампе и мултимедије под називом "The golden city gate 2024".

На овогодишњем такмичењу Требиње ће се представити промо видеом под називом „TREBINJE GOES GREEN - Active tourism in Southern Europe“ који је  у оквиру категорије „Eco tourism / rural tourism / sustainability“ јуче пријављен на такмичење и то од стране Града Требиња, Развојне агенције Града Требиња и Туристичке организације Града Требиња.

Промо видео који приказује занимљиве авантуристичке садржаје активног одмора и боравка на отвореном уз кајакинг, планинарење, роњење и бициклизам израђен је у продукцији Туристичке агенције „Herz Adventures“, а данас је објављен на YouTube каналу Туристичке организације Града Требиња.

Подсјећамо да је наш град склопу прошлогодишњег такмичења награђен за најбољи промотивни туристички видео Туристичке организације Града Требиња „Trebinje – A place for all generations“, те да се у складу са тим надамо да ће и ове године међународни стручни жири Требиње сврстати сврстати у најужи избор кандидата за највисочије награде и признања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана