Требињац зауставио ауто и почео да виче на туристе, многи га подржали (VIDEO)

Г.С.
Требињац зауставио ауто и почео да виче на туристе, многи га подржали (VIDEO)

ТРЕБИЊЕ - Скоро 200.000 људи погледало је снимак из Требиња гдје се одиграла прилично мучна ситуација, али на жалост, већ уобичајена у нашим крајевима.

Двоје младих људи у ауту са краљевачким таблицама заустављени су на путу и добили су лекцију коју су свакако и заслужили.

На снимку који је постао виралан на Фејсбуку, а који је поставио један Зоран, види се тренутак када је он, изреволтиран оним што су урадили момак и дјевојка, зауставио и питао шта то раде, пише Блиц.

- Возе се испред мене у Требињу, јужна обилазница, скоро па центар града. “Хладно” кроз прозор бацају празну флашу од 1,5 литар, момак и цура тридесетак година! КВ таблица (Краљево), морао сам реаговати! Дирнуло ме. Добро дошли сви добронамјерни људи ал своје смеће носите са собом, или бацајте на за то предвиђена мјеста! - написао је он шта се десило и објавио и снимак.

Услиједиле су бројне реакције и на стотине коментара. Највише је оних који хвале његов поступак и називају га краљем.

„Тако се то ради, већина данас нема културе ни поштовања”, стоји у једном коментару, а други додаје:

“Натјерати све да покупе. Носим кесу у торбици увијек за смеће и бацим кад кући дођем или оближњу канту. Шта рећи, млади људи жалосно…”.

Али, било је и оних који су Зорана осудили и сматрају да је и његово понашање подједнако лоше.

“Некултура овог медвједа што га напада и снима прави се мангуп, а трава и оштрица пала на асфалт. Зауставио момка из Србије па се прави мангуп, треба цура ова да га пријави полицији за напад”, стоји у једном од коментара, док у другом пише:

“Ја бих изашао па би ти добио по носу, дереш се ко свиња на људе, што је бацила празну флашу кроз прозор. Као да је пуцала у некога, а од смећа се не може проћи код нас, небитно је л’ Босна или Србија. Опомени људе фино, који си ти фактор да се дереш ко коњ!”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана