ТРБ на сајму у Каиру реализовао два важна уговора

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЛЈИНА - Круна ове сајамске године за компанију ТРБ био је египатски сајам “Едекс” на којем су финализована два важна уговора и остварено више од 30 пословних контаката, речено је Срни у тој компанији.

Ријеч је о уговорима са државом Египат и пласману упаљача за војну намјену који се производе у ТРБ погону “Искра” у Братунцу.

“Сајам у Египту испунио је сва очекивања и циљ који је ТРБ себи поставио је постигнут. жЕдексж је био и добар показатељ да је египатско, али и свјетско тржиште, упознато са асортиманом, као и квалитетом сваког производа иза кога стоји ТРБ компанија”, навели су у ТРБ.

Из компаније су додали да ова сајамска манифестација за ТРБ представља одличан завршетак године.

“Али још важније, мотивацију за сљедећу годину за усавршавање, развој и реализацију бројних идеја и визија сјајних људи који су дио ТРБ приче”, оцијенили су у компанији.

ТРБ тим је на сајму наоружања “Едекс”, који је одржан од 4. до 7. децембра, путем експоната, видео материјала и каталога презентовао комплетан асортиман компаније и на најбољи начин, како кажу, приказао могућности и потенцијал намјенске индустрије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана