Трагедија у бихаћкој болници, приликом порода преминулe млада мајка и беба

ГС
Foto: Фејсбук

БИХАЋ - У Кантоналној болници у Бихаћу јуче се догодила велика трагедија када су, током порођаја, преминули 25-годишња Азра Бећирспахић из Босанског Петровца и њена беба.

Околности овог трагичног догађаја, како су информисали из ове здравствене установе, још се утврђују и о њима ће јавност бити накнадно информисана.

На друштвеним мрежама од преминуле жене бројни грађани се опраштају с великом тугом и болом, али и позивају на утврђивање одговорности у овоме случају. Суграђани о преминулој Азри имају само ријечи хвале, а ова млада жена била је запослена у једном трговачком објекту у Босанском Петровцу, преносе Независне.

Прије годину дана се удала, живјела у сретном браку и скупа са супругом, очекивала прво дијете.

Такође, дуго година је тренирала одбојку, а у овоме тренутку није познато да ли је имала неких здравствених проблема.

Како сазнајемо, данас би се у Кантоналној болници требала обавити обудкција како би се утврдиле праве околности овога догађаја.

Начелник Босанског Петровца: Велика трагедија, прогласићу дан жалости

Дан сахране Азре Бећирспахић (25) из Босанског Петровца и њена бебе, а који су јуче преминуле у Кантоналној болници у Бихаћу, биће проглашен даном жалости.

Потврдио је то за "Независне новине" Махмут Јукић, начелник општине Босански Петровац, који додаје да још није познато када ће бити сахрана.

"Чекамо термин џеназе и тај дан ћу прогласити и даном жалости. Ово је велика трагедија за Босански Петровац", рекао је Јукић.

Како сазнају Независне, данас би у Кантоналној болници требала бити обављена обудукција тијела, како би се утврдиле околности ове трагедије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана