Техника у плану, поврат на длану! Нова банка нуди подстицај за паметну куповину

Г.С.
Техника у плану, поврат на длану! Нова банка нуди подстицај за паметну куповину

Нова банка наставља да награђује своје кориснике, овог пута кроз нову промотивну кампању под називом „Техника у плану, поврат на длану", која почиње 21. октобра 2024. године. Кампања је осмишљена с циљем да корисницима Super Nova Mastercard картица Нове банке омогући поврат новца приликом куповине производа у малопродајним пословницама MG Minda.

Учествовати у кампањи је једноставно – сваки корисник Super Nova Mastercard картице Нове банке који током промотивног периода изврши куповину у износу од најмање 300,00 КМ у МГ Минд продавници, остварује право на поврат новца. За куповину у износу од 300,00 до 500,00 КМ, корисник остварује поврат од 50,00 КМ, а за куповину у износу преко 500,01 КМ, корисник остварује поврат од 100,00 КМ. Сваки корисник Super Nova Mastercard картице има право да оствари поврат по један пут у свакој од категорија за различите куповине, односно може остварити максималан износ поврата од 150,00 КМ за двије куповине из различитих категорија поврата.

Промотивни период ће трајати до искориштења буџета предвиђеног за ову кампању. У MG Mind продавницама корисници могу бирати између широког асортимана бијеле технике и кућанских апарата познатих брендова, укључујући Алфа плам, Беко, Горење, Индесит, LG, HISENSE, Whirpool. Ова кампања пружа прилику корисницима платних картица Нове банке да уз повољне услове обнове своју технику, унаприједе свој дом и при томе остваре поврат новца.

Све додатне информације о условима кампање и понуди доступне су путем странице www.novabanka.com и бесплатног инфо телефона 080050011.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана