Тегелтија и Ђи: Увјерење да ће олимпијада бити успјешно организована

Срна
Foto: срна

САРАЈЕВО - Предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија разговарао је данас у Сарајеву са амбасадором Кине у БиХ Ђи Пингом уочи отварања Зимских олимпијских игара (ЗОИ) у Пекингу и током разговора су изразили увјерење да ће та манифестација бити успјешно организована без обзира на пандемију.

Из Савјета министара је саопштено да су саговорници током састанка указали на значај одржавања олимпијских игара и промоцију вриједности које оне представљају.

"Током разговора је Тегелтија, који ће на позив руководства Кине присуствовати отварању ЗОИ, истакао чврсто увјерење да ће и поред изазова узрокованих пандемијом вируса корона, захваљујући одговорности и способности руководства Кине, овогодишња Олимпијада бити успјешно и добро организована", саопштено је из Савјета министара.

Тегелтија је исказао и увјерење да ће учешће спортиста из БиХ на ЗОИ бити на највишем нивоу, те да ће остварити запажене резултате. Овом приликом предсједавајући Савјета министара је амбасадору Кине у БиХ и пријатељском народу Кине честитао Кинеску нову годину, уз жеље за добро здравље, просперитет и лични и породични успјех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана