Свјетске звијезде уз регионална и домаћа имена електронске музике стижу на Јахорину!

ГС
Свјетске звијезде уз регионална и домаћа имена електронске музике стижу на Јахорину!

Формати зимских музичких фестивала на планинама све су популарнији и траженији у Европи, а такав ће бити одржан и на олимпијској Јахорини 11. и 12. марта, захваљујући којем ће се ово скијалиште уписати на европску односно свјетску мапу дешавања.

Овим искораком ће, без сумње, Олимпијски центар Јахорина бити у жижи интересовања како домаће, регионалне, тако и свјетске јавности. Дводневни фестивал биће карактеристичан по изузетно енергичним забавама, које ће бити одржане у монтажном шатору чији капацитет може парирати и спортским дворанама.

На првом издању Бродолом Winter Magica стижу нека од најважнијих свјетских имена из свијета електронске музике, уз водећа регионална и домаћа имена!

Line-up предводи низоземски продуцент и DJ Fedde le Grand познат по сјајним ремиксима пјесама које је радио за мега звијезде, као што су „Колдплеј“, Мадона, Шакира, Ријана, „Фејтлес“, Мараја Кери и многи други. На Јахорину стиже и Махмут Орхан, творац мегахитова „Feel“ и „Save Me“, али и званичног ремикса теме из серије „Game of Thrones“ који је био неизоставни љетњи хит на плажама у вријеме док је цијели свијет пратио седму сезону. Уз њих долази и Марк Најт, један од главних представника свјетске музичке данце сцене. Иза себе има бројне хитове међу којима су „Downpipe“, „Beautiful World“ и Nothing Matters. Послије рада на албуму “The End” групе „Black Eyed Peas“, номинован је за добитника „Греми“ награде. Фуриозном тројцу ће се придружити и „Plastik Funk“, DJ који је покорио свјетске фестивале, као што су Tomorrowland и Parookaville, те клубове широм Европе, Азије и Сјеверне Америке!

Поред свјетске поставе, на Јахорину стижу регионална и домаћа DJ имена: Кристијан Молнар Affair, Andrew Meller, Drop Department, The Provincials, Петар Дундов, Alexander de Funk, Nebs Jack и DJ Jock!

Доступан ограничен број улазница

Још врло ограничен контигент фестивалских улазница (за оба дана) бит ће доступан до 1. марта по цијени од 40 КМ, а једнодневне су тренутно 25 КМ. Такође, у продаји су и дневне, те ВИП фестивалске улазнице по сниженој цијени, док ће након 1. марта цијена свих улазница бити виша. Све улазнице могу се купити на веб страници i kupikartu.ba, те на свим продајним мјестима овог система широм БиХ!

Организован превоз до Јахорине из Сарајева и Пала

Нема потребе да се на Јахорину иде сопственим аутомобилима јер је ОЦ Јахорина у сарадњи с организаторима за своје посјетиоце организовао аутобуски превоз из Сарајева, Источног Сарајева и  Пала до фестивалске локације 11. и 12. марта од 19.15 часова.

Посјетиоци ће, такође, моћи организовано кући да се врате 11. и 12. марта од три часа. Цијена повратне карте је осам КМ из Сарајева, односно шест КМ из Пала.

Сјајни услови за скијање на Јахорини!

Олимпијски центар Јахорина биљежи најуспјешнију зимску сезону у историји а сјајни услови за скијање дочекују скијаше и у мјесецу марту. Уз најбољи провод у термину 11. и 12. марта скијаше је посебно обрадовао и попуст на ски карте од 20 одсто који ће бити актуелан у термину од 10.до 13. марта. Овај мјесец за скијаше Јахорине често представља праву посластицу, обзиром на висок сњежни покривач, те заиста предивно, сунчано вријеме, карактеристично за тај период године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана