Свештеник поручио: Неко због овога мора у пакао

Срна
Foto: Скриншот

Дјевојчица из околине Бора за којом је трагала Србија скоро 10 дана убијена је на свиреп начин.

Свештеник Предраг Поповић је тим поводом објавио на свом профилу ове ријечи:

Ја заиста не волим да се оглашавам за све шта се дешава али кад чујем нешто ја се Богу помолим за људе да издрже оно што се мора издржати. Трудим се да не коментаришем да тако својим коментарима не би повредио друге, јер мало тога знам, а и мало могу да допринесем. Већа је молитва од коментара.

Ових дана смо се наслушали свакаквих могућности шта се десило са дететом. Најчешћи је да је мајка продала дете. Те теорије су почеле од медија, па до последњег чобанина у нашој земљи. Кад сам сазнао вест одмах сам помислио како се цела нација огрешила о те родитеље. Где им нестаде дете ту их и ми оптужисмо да је продато. Да су је ови злочинци боље покопали, родитељи би вечно носили мржњу и презир других. Зар та бол није довољна?

И то баш у посту када се чита веома важна молитва која каже: ,,О ГОСПОДЕ ЦАРЕ, ДАЈ МИ ДА САГЛЕДАМ СВОЈА САГРЕШЕЊА И ДА НЕ ОСУЂУЈЕМ БРАТА СВОГА...“ Ми осудисмо родитеље детета. Заиста страшно.

А за даље памет у главу и да више не пљујемо једни по другима већ да се молимо једни за друге..

Малом анђелу ће Господ спремити дочек у Царству Вечном, а овим злочинцима (ако се не искупе) демони ће се радовати.

Иако многи очекују правду на земљи и бес према овим нељудима, ја се молим да се покају и искупе. Нека зна сваки убица (па и они који су абортирали) да ће по смрти морати да погледају у очи сваког кога су убили, а после и Господа. Праштајте.. Христос Васкрсе!!!“

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана