Свечано отворена међународна љетна школа комуникационих технологија у Бањалуци

ГС
Свечано отворена међународна љетна школа комуникационих технологија у Бањалуци

У Бизнис центру Интегра јуче је свечано отворена љетна школа IEEE-SPS/EURASIP Summer School 2022 под називом “Data and Graph Driven Learning for Communications and Signal Processing” која ће трајати до 9. септембра ове године.

Овај јединствен и први догађај ове врсте у нашем региону окупио је свјетски познате предаваче из области машинског учења и вјештачке интелигенције, са примјенама у ИоТ мрежама, мобилним мрежама нове генерације, едге цомпутинг рјешењима и из других области.

Учесници љетне школе имаће прилику да се упознају са најактуелнијим концептима у савременим комуникационим мрежама и системима, не само у оквиру теоријских предавања, већ и експерименталних сесија.

Љетна школа је од изузетног значаја и за популаризацију студија електротехнике и телекомуникација и стога је подржана од компаније м:тел.

Организатори ове школе су проф. др Гордана Гардашевић, Електротехнички факултет Бања Лука, проф. др Данило Мандић, Imperial College, Лондон и проф. др Петар Ђурић,Stony Brook University, САД а више информација о догађају могу се пронаћи на страници www.banjaluka2022school.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана