Све спремно за "Play Media Day 07"

ГС
Све спремно за "Play Media Day 07"

Регионални комуникацијски догађај "Play Media Day 07" биће одржан у Бањалуци 3. јуна.

Овогодишњи програм понудиће готово 30 предавања и панела у двије конференцијске сале у CineStar Cinemas и Делта планет.

Забавни дио програма, уз Сару Јо, пресељен је на терасу Дома  ладине, због повећаног капацитета учесника, а улаз је могућ само уз акредитацију конференције.

- Интересовање за овогодишњи регионални комуникацијски догађај је веће него икада, те ће седмо издање понудити квалитетан и богат програм, а детаљна агенда је доступна на www.playmediaday.com. Сви учесници могу да прегледају распоред предавања и панела у Сали 1 и Сали 5, као и богате биографије овогодишњих предавача и панелиста, а највећи изазов ће бити за које предавање или панел се одлучити - истиче Дијана Тепшић, директорица програма догађаја.

Додатни интерактивни садржаји ће и ове године употпунити конференцију, те ће сви учесници имати прилику да уживају на тераси SineBara, у Networking i Lounge Network зони. DЈ ће све учеснике забављати у кафе паузама од 8 сати ујутро, када почиње акредитовање учесника, а многобројни партнери ће обезбиједити и занимљиве активације и поклоне за учеснике.

Бојан Драгишић, извршни директор догађаја истиче да ће ове године понудити свим креаторима садржаја двије подкаст зоне, у којима ће моћи да реализују интервјуе са учесницима, предавачима, панелистима.

- Прошле године смо увели важан сегмент конференције - Подкаст зоне, које су наишле на сјајне реакције представника медија и аутора подкаста, те ћемо ове године понудити чак двије подкаст зоне, у којима ће сви заинтересовани бити у прилици да креирају властити подкаст садржај. Наша техничка подршка ће свима понудити сву неопходну опрему за снимање, а на свим ауторима подцаста је да припреме занимљива питања за многобројне саговорнике и договоре своје термине за снимање - додаје Драгишић.

Партy програм је због великог интересовања и много већег броја учесника пресељен на реновирани кров Дома омладине у Бањалуци, гдје ће присутни учесници, од 21 час уживати у наступу сјајне регионалне музичарке Саре Јо. Улаз је могућ само уз акредитацију догађаја.

Котизације за седми по реду "Play Media Day" су распродате, те учешће могу обезбиједити учесници који су се раније регистровали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана