Сутра завршна едукација на најмодернијем ласеру

Срна
Сутра завршна едукација на најмодернијем ласеру

БАЊАЛУКА- Особље Клинике за кожне и полне болести Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске организује сутра у Бањалуци другу напредну едукацију на најмодернијем ласерском апарату из области дерматологије "Луменис М22".

Из УКЦ-а су навели да овај апарат не посједује нико у региону и да се ради о савременој модуларној ласерској мулти-апликацијској платформи за лијечење више од 30 стања коже и уклањање нежељених длачица.

Ласер посједује четири апликацијске платформе за фотоподмлађивање, акне, васкуларне лезије, поремећаје пигментације, нежељене длаке, боре, хиперпигментацију, опуштену кожу, третмане стрија и ожиљака, карбонске пилинге лица, уклањање тетоважа...

Из УКЦ-а су истакли да је опредјељење руководства ове здравствене установе улагање у знање и вјештине запослених, као и набавка савремене и софистициране медицинске опреме.

Изјаве за новинаре планиране су 10.45 часова у холу Централног медицинског блока, улаз са хелиодрома, након чега ће бити уприличено снимање кадрова, најављено је из ове здравствене установе. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 15 беба
Рођено 15 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана