Сутра умјерено облачно и топло, понегдје могућа слаба киша

Срна
Foto: Илустрација

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће преовладавати умјерено облачно вријеме уз сунчане периоде и топло, док је на југу и југозападу понегдје могућа слаба киша.

Ујутро ће бити умјерено облачно, понегдје уз појаву магле. На југу и западу могућа је слаба киша понегдје, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, јужни и југозападни, а послије подне и током ноћи могући су повремено јаки удари југа, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од нула до пет, на југу око осам, у вишим предјелима слаб мраз, а дневна од 10 до 17, у вишим предјелима и мјестима са маглом од четири степена Целзијусова.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница један, Рудо три, Вишеград четири, Фоча пет, Приједор и Чемерно шест, Сарајево, Калиновик и Соколац осам, Мраковица, Србац, Сребреница и Шипово девет, Добој, Нови Град и Хан Пијесак 10, Бијељина и Билећа 11, Бањалука 12, Мркоњић Град, Рибник и Требиње 13 степени Целзијусових

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана