Сутра умјерено до претежно облачно

ГС
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено до претежно облачно и топло вријеме, уз мјестимичну кишу, пљускове са грмљавином, те температуром ваздуха до 32 степена Целзијусова.

Ујутро ће бити претежно облачно, вјетровито и топлије, а у вишим крајевима и на истоку и даље свјеже, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана топло, вјетровито и промјенљиво облачно, на западу уз повремену кишу и пљускове са грмљавином, а на истоку са више суначних периода, док се у послије подневним и вечерњим часовима очекује чешћа киша на западу, југу, понегдје на сјеверу и на подручју Сарајевско-романијске регије.

Јутарња температура ваздуха биће од 15 до 21, у вишим предјелима од 10 степени, а дневна од 25 до 32, у вишим крајевима на западу од 20 степени Целзијусових.

У ноћи на петак очекују се јачи пљускови и грмљавина на подручју Херцеговине и југозападне Босне, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Чемерно 18, Хан Пијесак и Калиновик 21, Мраковица, Невесиње и Јајце 22, Соколац, Гацко и Ливно 23, Бугојно и Дрвар 24, Мркоњић Град, Рудо, Шипово, Вишеград, Бихаћ, Сарајево, Широки Бријег и Зеница 25, Билећа, Србац, Требиње, Сребреница и Сански Мост 26, Груде 27, Добој, Мостар и Тузла 28, Приједор, Добој и Бањалука 29, те Бијељина, Зворник и Градачац 30 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 15 беба
Рођено 15 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана