Сутра углавном облачно вријеме, локално слаба киша

СРНА
Сутра углавном облачно вријеме, локално слаба киша

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити углавном облачно вријеме уз сунчане интервале, а локално се очекује слаба киша.

Ујутро ће у централним и источним предјелима и даље падати киша, а на високим планинама сусњежица или снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Најмање сунчаних периода биће на истоку и у централним предјелима, док ће у Херцеговини преовладавати претежно сунчано.

Дуваће слаб вјетар сјеверних смјерова, на југу умјерен.

Јутарња температура ваздуха од три до осам, у вишим предјелима од минус два, а дневна од девет на југоистоку до 16 у Херцеговини, у вишим предјелима од пет Целзијусових степени.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, преовладава претежно облачно вријеме, а у већини крајева забиљежена је слаба киша или локални пљускови.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус један, Мраковица четири, Чемерно и Кнежево пет, Дринић шест, Хан Пијесак седам, Соколац, Гацко, Калиновик и Мроњић Град осам, Бањалука и Рибник девет, Приједор, Нови Град, Сарајево и Србац 10, Сребреница 11, Билећа, Добој, Требиње, Мостар и Неум 12, Рудо, Зворник и Бијељина 14, Фоча 16 и Вишеград 17 Целзијусових степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана