Сутра топло са сунчаним интервалима

Срна
Сутра топло са сунчаним интервалима

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити топло са сунчаним интервалима и дневном температуром до 19 степени Целзијусових.

У ноћи са уторка на сриједу биће облачно уз слабу кишу на сјеверу и истоку која ће престати до јутра, када се очекује постепено разведравање, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће топло уз сунчане периоде и умјерену облачност, а на југу претежно сунчано.

Јутарња температура ваздуха биће од три до осам, у вишим предјелима од минус један, а дневна од 14 до 19, у вишим крајевима од шест степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар сјеверног и сјеверозападног смјера који ће крајем дана промијенити смјер на југо, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Бјелашница минус два, Чемерно седам, Хан Пијесак девет, Соколац и Гацко 11, Невесиње и Сребреница 14, Фоча, Ливно, Неум и Сарајево 15, Мркоњић Град и Вишеград 16, Билећа, Србац, Бијељина, Приједор, Зворник, Дрвар и Тузла 17, Добој, Требиње, Бањалука, Бихаћ и Градачац 18, Зеница 19, те Мостар 21 степен Целзијусов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана