Сутра свјежије са падавинама и грмљавином

ГС
Сутра свјежије са падавинама и грмљавином

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује облачно и свјежије вријеме, уз кишу и пљускове са грмљавином који ће се током дана премјештати од југа ка сјеверу и истоку.

Увече ће у већини предјела бити суво, осим на југу и сјеверозападу гдје ће и даље падати киша уз пљускове са грмљавином.

Вјетар на југу и у централним предјелима слаб до умјерен, јужни, а на сјеверу слаб и промјенљив уз чешће сјеверне смјерове, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од 13 до 19, у вишим предјелима од 10 степени Целзијусових, док ће највиша дневна изностити од 20 на западу до 27 степени Целзијусових на истоку.

У БиХ данас је било умјерено до претежно облачно вријеме, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 10, Чемерно 16, Бихаћ 18, Калиновик и Дрвар 19, Гацко, Хан Пијесак, Иван седло и Ливно 20, Соколац 21, Кнежево, Мраковица, Мркоњић Град и Шипово 22, Бугојно и Широки Бријег 23, Билећа 24, Сански Мост и Сарајево 25, Сребреница и Требиње 26, Вишеград, Нови Град, Приједор, Мостар и Столац 27, Рудо, Градачац и Неум 28, Бањалука, Добој, Зворник, Србац, Тузла и Зеница 29, те Бијељина 30 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана