Сутра сусњежица и снијег

Срна
Foto: Илустрација

Ујутро облачно уз падавине, на југу киша, мјестимично у сјеверним предјелима и сусњежица која током дана прелази у снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

До краја дана формирање сњежног покривача и у нижим предјелима гдје се очекује око пет до 10 центиметара, а на планинама од 15 до 25 центиметара новог снијега. Дуваће вјетар умјерене јачине сјеверног смјера, а повремено ће бити јаких удара вјетра, подаци су Федералног хидрометероолошког завода. Јутарња температура ваздуха ће износити од минус један до три, на југу до шест, на планинама од минус три.

Дневна температура ваздуха ће износити од један до шест, на југу до 10, на планинама од минус један Целзијусов степен. Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус пет, Гацко, Мраковица и Соколац један, Бијељина, Дринић, Калиновик, Мркоњић Град, Невесиње, Србац и Сребреница три, Бањалука и Зворник четири, Сарајево и Добој пет, Нови Град, Приједор и Рудо шест, Мостар, Вишеград и Рибник седам, те Неум 10 Целзијусових степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана