Сутра сунчано уз умјерену облачност

СРНА
Сутра сунчано уз умјерену облачност

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно сунчано уз умјерену облачност и температуру ваздуха до 29 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити свјеже, на истоку облачно, у осталим предјелима претежно ведро, док је око ријека и по котлинама понегдје могућа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На истоку ће током дана остати облачно и свјежије уз повремену слабу кишу. На југу и југоистоку биће вјетровито, а у осталим предјелима вјетар слаби. Јутарња температура ваздуха износиће од 10 до 16, на југу до 20, у вишим предјелима од шест, а највиша дневна од 22 на истоку до 29 на југу, у вишим предјелима од 17 степени Целзијусових.

У Српској и ФБиХ данас преовладава претежно облачно вријеме, а сунчаније је на југу и сјеверу, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница четири, Хан Пијесак 13, Калиновик, Соколац и Чемерно 14, Гацко, Сарајево и Сребреница 17, Кнежево и Рудо 18, Вишеград и Фоча 19, Мркоњић Град 20, Билећа и Зворник 21, Бијељина 23, Бањалука, Добој, Нови Град и Србац 24, Приједор, Мостар и Требиње 25 и Неум 27 степени Целзијусових. /

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана