Сутра сунчано уз малу облачност

Срна
Foto: Arhiva

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра ће преовладавати претежно сунчано вријеме. Ујутро ће бити хладно уз умјерен мраз и претежно ведро, а на истоку умјерено до претежно облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од минус осам до минус два, у вишим предјелима на западу од минус 14, а дневна од четири до 10, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова. Дуваће слаб сјеверни и сјеверозападни вјетар, на југу и на планинама ујутро умјерен до јак, током дана ће доћи до слабљења.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава претежно облачно вријеме са слабим снијегом. Нешто више падавина било је у јутарњим сатима. Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 12, Хан Пијесак минус пет, Чемерно минус четири, Мраковица и Соколац минус три, Калиновик минус два, Дринић и Мркоњић Град минус један, Гацко и Сребреница нула, Невесиње и Сарајево један, Добој два, Бањалука, Бијељина, Вишеград, Зворник и Фоча три, Нови Град четири, Приједор и Србац пет, Билећа седам, Мостар осам, Требиње девет и Неум 11 Целзијусових степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана