Сутра сунчано, послије подне могућа киша

Srna
Foto: ilustracija

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује сунчано вријеме, уз умјерену облачност и пролазну кишу послије подне.

На југу и западу ће ујутру и током дана бити претежно сунчано уз мало облака, а на истоку уз више облака и повремене сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Са истока се послије подне очекује облачност, која ће условити повремену пролазну кишу и локалне пљускове са грмљавином у већини предјела. На сјеверозападу и крајњем југу остаће претежно суво.

Јутарња температура ваздуха износиће од шест до 12, у вишим предјелима од један, а највиша дневна од 17 до 24, у вишим предјелима од 12 степени Целзијусових. Дуваће слаб вјетар, источног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена данас у 14.00 часова: Бјелашница један, Калиновик 10, Соколац 12, Гацко 14, Мркоњић Град и Сарајево 15, Невесиње, Бугојно, Јајце, Ливно и Тузла 16, Рибник и Градачац 17, Рудо, Вишеград, Приједор и Зеница 18, Бијељина, Зворник, Бањалука, Бихаћ и Сански Мост 19, Добој и Широки Бријег 20, Билећа и Србац 21, Мостар 22, Груде и Требиње 23 и Неум 24 степена Целзијусова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана