Сутра сунчано, послије подне могуће локалне непогоде

Срна
Сутра сунчано, послије подне могуће локалне непогоде

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује сунчано и пријатно топло вријеме, а послије подне могуће су локалне непогоде.

Током дана биће сунчано уз малу до умјерену облачност и могуће краткотрајне пљускове понегдје на истоку. На југу сунчано и врло топло.

Послије подне и увече на сјеверу се очекује наоблачење које ће донијети кишу и пљускове са грмљавином. Локално су могуће непогоде уз јак до олујни вјетар и понегдје појаву града, а падавине ће престати до наредног јутра, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће на југу и западу бити умјерен, западни, на сјеверу и истоку слаб и промјењљив, док се увече и током ноћи на сјеверу очекује јак до олујни, сјеверозападни.

Јутарња температура ваздуха биће од 15 до 22, на југу до 25 степени, а дневна од 27 до 33, на југу до 36 степени Целзијусових.

У БиХ данас је било сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница 18, Чемерно 26, Калиновик 28, Кнежево и Хан Пијесак 29, Дринић, Нови Град, Соколац, Србац и Сребреница 30, Гацко, Приједор, Ливно и Сански Мост 31, Бањалука, Добој, Зворник, Мркоњић Град, Рибник, Градачац и Тузла 32, Бијељина, Рудо и Сарајево 33, Билећа, Фоча и Шипово 34, Вишеград, Требиње, Широки Бријег и Зеница 35, Неум 37, те Неум и Столац 38 степени Целузијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана