Сутра сунчано и топло за ово доба године

Срна
Сутра сунчано и топло за ово доба године

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити сунчано уз малу облачност и топло за ово доба године, са температуром ваздуха до 26 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно ведро, око ријека и по котлинама на сјеверу и истоку могућа је појава пролазне магле, која ће се понегдје задржати дуже, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до 10, на југу до 13, у вишим предјелима од два, а дневна од 20 до 26, у вишим предјелима и мјестима гдје се магла дуже задржи од 17 степени Целзијусових. Већи дио дана дуваће слаб вјетар, сјеверни и сјевероисточни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница девет, Чемерно 16, Калиновик 18, Соколац, Фоча и Хан Пијесак 19, Приједор, Сарајево, Вишеград, Гацко и Нови Град 20, Зворник, Мркоњић Град, Билећа, Рудо, Србац и Сребреница 21, Невесиње и Неум 22, Бањалука, Бијељина, Дринић и Кнежево 23, Добој, Требиње и Рибник 24 и Мостар 25 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана