Сутра сунчано и топло, температура до 25 степени

Срна
Foto: Танјуг

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекује претежно сунчано и топло вријеме за ово доба године, уз температуру до 25 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно ведро и прохладно, а око ријека и по котлинама честа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано и топло, док се у послијеподневним и вечерњим часовима на сјеверу очекује пораст облачности.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од минус један, а дневна од 19 до 25, у вишим крајевима и мјестима са маглом од 15 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, сјеверног и сјеверозападног смјера.

Данас је у већини крајева било сунчано, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерана у 14.00 часова: Бјелашница 10 степени Целзијусових, Калиновик и Бијељина 18, Приједор и Градачац 19, Гацко, Мраковица, Рудо, Србац и Вишеград 20, Добој, Соколац, Бихаћ, Бугојно, Сарајево, Тузла и Зеница 21, Билећа, Рибник, Бањалука, Јајце и Сански Мост 22, Мркоњић Град, Невесиње, Требиње, Дрвар, Ливно и Неум 23, а Груде и Мостар 25 степени Целзијусових.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана