Сутра сунчано и хладно

Срна
Сутра сунчано и хладно

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати сунчано и хладно вријеме, на југу вјетровито, уз дневну температуру ваздуха од минус четири до два, на југу до седам степени Целзијусових.

Јутро ће у централним и источним крајевима бити облачно, суво и веома хладно са умјереним мразом, на југу и сјеверу ведро. Јутарња температура ваздуха биће од минус осам до минус два, у вишим предјелима од минус 11 степени, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана се очекује смањење облачности, па ће преовладавати сунчано и хладно вријеме, на југу вјетровито, а у вечерњим часовима ведро уз пад температуре.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 12, Мраковица минус пет, Соколац минус четири, Мркоњић Град, Сребреница и Сарајево минус два, Гацко, Бијељина, Дрвар и Тузла минус један, Невесиње, Бихаћ, Ливно и Зеница нула, Вишеград, Приједор, Добој, Бањалука, Требиње и Сански Мост један, Србац два, Билећа седам, Мостар осам, Требиње девет, те Неум 11 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана