Сутра разведравање

Срна
Сутра разведравање

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује постепено разведравање и појава сунчаних периода, али и хладније вријеме уз дневну температуру ваздуха до 15 степени Целзијусових.

Јутро и прије подне биће облачно уз слабу кишу, вјетровито и хладније, на планинама слаб снијег, а на југу суво и сунчаније, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, повремено са јаким ударима, сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини на западу и југозападу јака бура са олујним ударима, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од један до пет, на југу око 10, у вишим предјелима од минус један, а дневна од осам до 15, у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Хан Пијесак пет, Соколац осам, Калиновик девет, Сарајево и Сребреница 11, Рудо 12, Вишеград, Гацко, Фоча и Мркоњић Град 13, Бијељина и Рибник 15, Нови Град 16, Бањалука, Добој и Србац 17, Приједор 18, Билећа 21, Мостар 22, Требиње 23 , те Неум 24 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана