Сутра разведравање и више сунчаних периода

ГС
Foto: Агенције

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује разведравање уз више сунчаних периода и максималну температуру ваздуха до 10 степени Целзијусових.

Јутро ће бити врло хладно и умјерено облачно, око ријека и по котлинама на истоку и сјеверу честа појава магле, а на југу ће бити ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха износиће од минус девет до минус четири, на југу до један степен, а максимална од минус један до четири, на југу до 10 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб и промјенљив, на југу слаб до умјерен, сјеверни.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, у БиХ данас преовладава претежно облачно вријеме, понегдје и са слабим снијегом.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус 13, Чемерно минус седам, Соколац минус пет, Кнежево и Мраковица минус четири, Мркоњић Град, Сребреница и Шипово минус три, Сарајево, Тузла и Гацко минус два, Бијељина, Рудо и Фоча минус један, Добој, Зворник, Вишеград и Рибник нула, Бањалука, Дрвар и Зеница један, Приједор и Нови Град два, Билећа пет, Мостар седам, Требиње девет и Неум 10 степени Целзијусових. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана