Сутра промјенљиво облачно, уз сунчане интервале

Срна
Foto: Танјуг

БИЈЕЛЈИНА - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити промјенљиво облачно вријеме уз сучане интервале, а затим ће облачност са запада прекрити цијелу земљу, па ће у остатку дана бити претежно облачно и без падавина.

Ујутру ће бити ђелимично ведро уз умјерену облачност и хладно вријеме, у долинама ријека и по котлинама са маглом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб источни вјетар.

Минимална температура ваздуха биће од нула до шест степени, на југу до 12, а максимална од 12 до 16, на југу до 20, у вишим пређелима од осам степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је јаче наоблачење са сјеверозапада условило кишу и пљускове.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница шест, Хан Пијесак и Мраковица седам, Соколац девет, Бањалука, Приједор и Сребреница 11, Добој, Сарајево, Тузла, Зеница и Нови Град 12, Бијељина 13, Чемерно 15, Калиновик 16, Фоча и Рудо 18, Вишеград 19, Гацко 20, Мостар и Билећа 22, Требиње 24, Неум 26 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана