Сутра промјенљиво облачно и углавном суво

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује промјенљиво облачно и углавном суво вријеме, уз дневну температуру ваздуха до 29 степени Целзијусових.

Јутро ће на сјеверу бити претежно облачно, а мјестимично слаба киша могућа је углавном у централним предјелима и на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће промјенљиво облачно и претежно суво вријеме, а поподне су од централних крајева до истока и у Херцеговини могући краћи пљускови, док ће западу доћи до постепеног разведравања.

Дуваће слаб и промјенљив, током дана умјерен прво западни затим сјеверни, појачан у Семберији.

Јутарња температура ваздуха биће од 13 до 18, на југу до 20, у вишим предјелима од 10, а дневна од 24 до 29 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава сунчано вријеме.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 14, Хан Пијесак, Калиновик 23, Соколац, Гацко 25, Сребреница 26, Невесиње 27, Мркоњић Град, Рудо, Србац, Градачац, Сарајево, Тузла 28, Билећа, Шипово, Бијељина, Требиње, Бихаћ, Бугојно, Ливно 29, Приједор, Јајце, Сански Мост, Зеница 30, Бањалука 31, Груде 32, Неум 33, Мостар 34 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана