Сутра промјенљиво облачно и топло, увече ново наоблачење

Срна
Foto: Танјуг

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра ће преовладавати промјенљиво облачно и топло вријеме, киша ће падати на југу, локално и на сјевероистоку, а увече се очекује јак, понегдје и олујни југозападни вјетар.

Током наредне ноћи биће претежно облачно уз повремену кишу која ће се премјештати од запада ка истоку. Ујутру и током дана промјенљиво облачно уз сунчане интервале и топло.

Облачније ће бити на западу и југу гдје ће мјестимично падати киша током већег дијела дана, а пролазне падавине могуће се и понегдје на сјевероистоку.

Ујутро ће дувати умјерен, а поподне и увече јак, понегдје и олујни, југозападни вјетар. Увече се очекује ново наоблачење са запада и сјевера које током ноћи према петку донијети кишу.

Јутарња температура од 10 до 16, у вишим предјелима од осам степени, а дневна од 18 до 25, у вишим крајевима од 13 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, а локални пљускови забиљежени су на сјеверу Херцеговине, те у сјеверозападним и источним подручјима.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница шест, Чемерно 13, Хан Пијесак 16, Гацко, Калиновик 17, Соколац, Сарајево 18, Бихаћ, Ливно 19, Билећа, Кнежево, Шипово, Широки Бријег 20, Приједор, Требиње, Мркоњић Град, Нови Град, Бугојно, Мостар 21, Зворник, Сребреница, Дрвар 22, Рудо, Фоча, Вишеград, Тузла 23, Бањалука, Бијељина, Србац, Неум, Сански Мост, Столац, Зеница 24, Добој 26 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана