Сутра промјенљиво до претежно облачно са сунчаним интервалима

ГС
Сутра промјенљиво до претежно облачно са сунчаним интервалима

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и суво вријеме са краћим сунчаним периодима, уз дневну темперетуру ваздуха до 24 степена Целзијусова.

Ујутро се очекује ниска облачност и честа појава магле око ријека и по котлинама, а током дана промјенљиво до претежно облачно и суво вријеме уз краће сунчане периоде, док ће на југу бити сунчано и мало топлије, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од два до осам степени, на југу до 12, у вишим предјелима од минус два, а дневна од 17 до 24, у вишим крајевима од 13 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, јужног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница четири, Калиновик 13, Бихаћ 14, Мраковица 15, Соколац и Сребреница 16, Гацко, Србац, Бијељина и Тузла 17, Мркоњић Град, Невесиње, Приједор, Зворник, Бугојно и Сарајево 18, Рибник, Јајце, Ливно и Сански Мост 19, Рудо, Вишеград и Бањалука 20, Зеница 21, Билећа и Дрвар 22, Неум 23, Требиње, Груде и Мостар 24 степена Целзијусова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана