Сутра претежно сунчано уз постепено наоблачење током дана

Срна
Сутра претежно сунчано уз постепено наоблачење током дана

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано вријеме уз постепено наоблачење током дана које локално може донијети слабу кишу, а у вишим предјелима сусњежицу или снијег.

Минимална температура ваздуха биће од минус четири до три, на југу до седам, док ће максимална температура бити од седам до 12, на југу до 16 степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб и промјенљив.

Данас је у Републици Српској и Федерацији БиХ по котлинама и уз ријечне токове било магле и ниске облачности, док је у осталим дијеловима било сунчано, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница, Бугојно и Зеница нула, Сарајево два, Сребреница четири, Соколац, Шипово и Иван седло шест, Приједор седам, Сански Мост осам, Мркоњић Град, Нови Град, Рибник и Србац девет, Гацко, Добој, Калиновик, Хан Пијесак, Бихаћ и Дрвар десет, Зворник 11, Тузла 12, Бањалука, Кнежево, Ливно и Неум 13, Широки Бријег и Столац 14, Билећа, Дринић и Мостар 15, те Требиње и Градачац 16 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана