Сутра претежно сунчано, понегдје могућа киша

Срна
Сутра претежно сунчано, понегдје могућа киша

БИЈЕЉИНА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати претежно сунчано и топло вријеме, а послије подне понегдје су могући локални пљускови са грмљавином.

Облачност која ће током поподне доћи са истока, у већини крајева донијеће промјенљиво облачно вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од 14 до 20, у вишим предјелима од 10, док ће максимална температура бити од 27 до 33, а у вишим предјелима од 24 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен, сјеверни и сјевероисточни вјетар.

У БиХ данас је у централним, источним и сјевероисточним подручјима било умјерено до претежно облачно вријеме, а у остатку земље претежно сунчано. Локални пљускови забиљежени су на сјеверу земље, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура измјерене у 14.00 часова: Бјелашница 11, Хан Пијесак 20, Соколац 21, Иван седло 22, Кнежево, Калиновик, Мраковица и Чемерно 23, Бијељина и Сребреница 24, Дринић, Мркоњић Град, Тузла и Градачац 25, Добој, Шипово, Гацко, Сарајево и Ливно 26, Бањалука, Рудо и Србац 27, Приједор, Вишеград, Нови Град, Билећа, Бихаћ и Зеница 28, Требиње и Фоча 29, те Мостар 32 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана