Сутра претежно сунчано и топлије

GS
Foto: GS

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано и топлије вријеме, уз умјерену облачност и дневну температуру ваздуха до 20 степени Целзијусових.

Јутро ће понегдје око ријека и по котлинама бити магловито, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано и топлије уз промјенљиву облачност и нестабилно, а повремено ће долазити до развоја изолованих облака који ће локално изазвати краткотрајне пљускове са грмљавином, углавном на западу и југу.

Јутарња температура ваздуха биће од четири до 10, у вишим предјелима од један, а дневна од 13 до 20, у вишим крајевима од девет степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, а у Херцеговини југозападног, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус један, Калиновик шест, Соколац седам, Хан Пијесак осам, Гацко и Мраковица 10, Фоча, Мркоњић Град и Сарајево 11, Невесиње, Рудо и Бугојно 12, Вишеград, Сребреница и Дрвар 13, Билећа, Шипово и Тузла 14, Србац, Добој, Зворник, Требиње, Градачац, Ливно, Неум и Широки Бријег 15, Бијељина, Бихаћ и Столац 16, Сански Мост и Зеница 17, Бањалука и Приједор 18, те Мостар 20 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана