Сутра претежно сунчано и топлије

Срна
Сутра претежно сунчано и топлије

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано и постепено топлије вријеме, са температуром ваздуха до 15 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити хладно уз слаб, у вишим предјелима умјерен, мраз. На сјеверу и сјевероистоку биће облачно, а у осталим предјелима претежно ведро.

Око ријека и по котлинама понегдје је могућа магла, која ће се понегдје задржати дуже током дана уз хладније вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус четири до један, на југу до четири, у вишим предјелима на истоку од минус девет, а дневна од шест до 12, на југу до 15, у мјестима са маглом од три степена Целзијусова.

Дуваће слаб вјетар, промјенљивог смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова : Бјелашница минус осам, Хан Пијесак нула, Калиновик и Чемерно један, Рудо и Соколац два, Вишеград и Сарајево три, Фоча четири, Гацко и Сребреница пет, Добој, Зворник и Невесиње шест, Бијељина и Кнежево седам, Мркоњић Град и Србац осам, Нови Град и Приједор девет, Бањалука и Дринић 10, Рибник 11, Билећа 12, Мостар и Неум 14 и Требиње 15 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана