Сутра претежно облачно

Srna
Foto: FB

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме, уз постепено разведравање послије подне. У јутарњим часовима и током пријеподнева очекује се локално слаба киша у нижим и снијег у вишим подручјима, док ће током већег дијела дана бити промјенљиво облачно и углавном суво вријеме.

Увече се очекује наилазак јаче облачности са локалном појавом кише, на високим планинама и са суснежицом или снијегом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар слаб промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од минус један до пет, на југу до осам, а дневна од четири до 10, на југу и сјеверу до 12 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Данас је преовладавало умјерено до претежно облачно вријеме. По котлинама је забиљежена магла.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Вишеград, Бјелашница, Бугојно нула, Рудо, Фоча, Сарајево и Зеница један, Гацко, Добој, Приједор, Соколац, Сребреница, Шипово, Добој и Градачац шест, Нови Град, Хан Пијесак, Чемерно и Дрвар седам, Бијељина, Рибник, Србац, Иван седло и Сански Мост осам, Ливно девет, Калиновик 10, Бањалука, Билећа, Дринић, Зворник, Мркоњић Град, Мостар, Широки Бријег и Тузла 11, Столац 12, Неум 13, Кнежево и Требиње 14 и Бихаћ 16 степени Целзијусових. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана