Сутра претежно облачно

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра ће бити претежно облачно и суво, понегдје са кишом у нижим и снијегом у вишим крајевима, уз дневну температуру од нула до 10 степени Целзијусових.

Јутро ће бити умјерено до претежно облачно и вјетровито, на југу и југоистоку са слабом кишом, а на планинама слабим снијегом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно облачно, на сјеверу углавном суво, на југу са сунчаним интервалима и вјетровито, док ће у централним и источним предјелима падати киша у нижим, а сусњежица и снијег у вишим предјелима и на планинама. Јутарња температура ваздуха биће од минус три до три степена, у вишим предјелима од минус пет, на југу око шест степени.

Дуваће вјетар углавном умјерене јачине, сјеверног смјера, повремено са јаким ударима, а у Херцеговини и на југозападу јака бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус један, Гацко, Невесиње и Калиновик седам, Србац осам, Мраковица, Рудо и Ливно девет, Билећа, Соколац и Дрвар 10, Мркоњић Град, Бугојно, Мостар и Сарајево 11, Вишеград, Бихаћ и Јајце 12, Рибник, Приједор и Зеница 13, Груде и Сански Мост 14, Неум 15, Бањалука 16, Зворник и Тузла 17, Добој 18, те Бијељина 19 степени Целзијусових. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана