Сутра претежно облачно

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно облачно вријеме, у нижим подручјима са кишом или сусњежицом, а у вишим са снијегом, уз дневну температуру ваздуха од минус један до пет, на југу од шест до 10 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити умјерено до претежно облачно и хладније, а у централном појасу облачније, мјестимично уз сусњежицу и снијег. На југу и крајњем сјеверу биће ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутарња температура ваздуха биће од минус три до три, на југу до шест.

Током дана задржаће се облачно вријеме, уз јењавање снијега у централним и источним пређелима. У већини осталих пређела биће промјењиво облачно, са сунчаним интервалима, док ће на југу бити сунчано и вјетровито.

Вјетар ће бити у слаб до умјерен сјеверног смјера, а у Херцеговини умјерена до појачана бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У БиХ данас је претежно облачно вријеме са слабом росуљом, а у Херцеговини сунчано уз малу облачност.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Калиновик и Соколац два, Мраковица, Сребреница три, Гацко, Сарајево, Тузла пет, Невесиње, Рудо, Зворник, Ливно шест, Бијељина, Вишеград, Дринић, Мркоњић Град, Нови Град, Приједор, седам, Бањалука, Рибник, Брчко осам, Добој, Србац, Бихаћ, Дрвар и Зеница девет, Билећа 10, Требиње 12, Мостар 13, те Неум 14 степени Целзијусових. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана