Сутра претежно облачно, уз слабу кишу

ГС
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено или претежно облачно вријеме, уз постепено наоблачење и слабу кишу, те благи пораст дневне температуре ваздуха.

Јутро ће бити умјерено до претежно облачно и мање хладно, још понегдје може падати слаба киша, а током дана промјенљиво облачно уз понегдје слабу кишу, у доста предјела могући су краћи сунчани интервали, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне и током вечери биће падавина у већини предјела, локално и јаче кише.

Вјетар слаб до умјерен на планинама, јужних смјерова или промјенљив.

Јутарња температура од минус два до четири, на југу од шест до 10, а дневна од седам до 13, на југу до 16 степени Целзијусових.

Данас је у БиХ било облачно вријеме и у већем дијелу земље је забиљежена киша, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Мраковица, Хан Пијесак и Бихаћ нула, Бањалука, Дринић, Нови Град, Приједор, Соколац, Бјелашница, Дрвар и Иван-седло један, Добој, Мркоњић Град, Рибник, Србац, Сребреница, Шипово, Бугојно, Градачац, Ливно, Сански Мост и Сарајево два, Кнежево и Тузла три, Бијељина, Фоча, Чемерно и Зеница четири, Вишеград, Гацко, Калиновик, Невесиње и Рудо пет, Мостар и Широки Бријег шест, Билећа и Столац осам, те Требиње и Неум 10 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана