Сутра претежно облачно са сунчаним интервалима

Срна
Сутра претежно облачно са сунчаним интервалима

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме са сунчаним периодима, уз дневну темперетуру ваздуха до 16 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно облачно, током прије поднева и дана промјенљиво облачно уз доста сунчаних периода и топлије, док ће у вечерњим часовима поново бити углавном облачно, али суво вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од један до седам, у вишим предјелима од нула, а дневна од девет до 13, локално на западу и југу до 16 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, јужног и југозападног смјера, а у Крајини на моменте појачан, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница нула, Рудо три, Вишеград и Соколац четири, Гацко и Невесиње пет, Калиновик, Сарајево и Зеница шест, Ливно седам, Сребреница, Бугојно, Дрвар и Градачац осам, Бијељина, Зворник, Билећа, Мраковица и Столац девет, Мркоњић Град, Мостар, Неум и Широки Бријег 10, Бањалука, Добој, Приједор, Требиње, Шипово и Тузла 11, Рибник и Сански Мост 12, те Бихаћ 14 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана