Сутра претежно облачно са кишом

ГС
Сутра претежно облачно са кишом

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, те дневном температуром до 30 степени Целзијусових.

У првом дијелу дана биће углавном суво, а од средине дана очекује се јаче наоблачење са запада које ће проузроковати кишу и локалне пљускове са грмљавином.

На крајњем југу и сјеверу бити углавном суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од 13 до 19, у вишим предјелима од девет степени, а дневна од 23 до 30, у вишим крајевима од 19 степени Целзијусових.

Дуваће слаб, сјеверни и сјевероисточни вјетар, а у Херцеговини западни и југозападни.

У БиХ данас је преовладавало умјерено до претежно облачно вријеме са кишом у Херцеговини и централним и источним подручјима, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 11, Гацко и Калиновик 15, Соколац и Хан Пијесак 16, Сребреница 19, Сарајево 20, Рудо, Билећа и Широки Бријег 21, Вишеград 22, Требиње и Кнежево 23, Мостар 24, Приједор, Зворник, Дринић, Бихаћ, Бугојно и Столац 25, Нови Град, Неум и Ливно 26, Бијељина, Мркоњић Град и Тузла 27, Добој, Србац, Шипово, Рибник, Дрвар, Сански Мост и Зеница 28, те Бањалука 29 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана