Сутра претежно облачно са кишом, на планинама снијег

Srna
Foto: ilustracija

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити промјенљиво до претежно облачно вријеме са кишом у већини крајева, на планинама и у вишим предјелима слаб снијег, а сусњежица је могућа понегдје у нижим крајевима.

Обилнија киша се очекује на југу и западу уз појачан вјетар, пљускове и грмљавину понегдје, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече ће доћи до постепеног смањења интензитета падавина, у јужним предјелима и даље мјестимично са кишом, док ће на сјеверу бити углавном суво.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, већином јужног и југозападног смјера, а у сјеверним подручјима сјеверозападног, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од један до седам, на југу до 10, а дневна од четири до 10, локално и око 13, а у вишим предјелима и на планинама од два степена Целзијусова.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница минус један, Гацко и Калиновик осам, Невесиње девет, Дринић, Мраковица и Соколац 10, Сарајево и Билећа 11, Мостар 12, Требиње 13, Мркоњић Град и Србац 14, Рибник 15, Приједор и Нови Град 16, Бањалука, Добој, Зворник, Вишеград и Рудо 17 и Бијељина 18 степени Целзијусаових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана