Сутра претежно облачно, на југу и истоку уз сунчане интервале

Срна
Foto: танјуг

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, са сунчаним периодима на југу и истоку и дневну температуру ваздуха од шест до 19 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно облачно, а на истоку и југу са више сунчаних периода, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана на западу и сјеверу ће и даље бити облачно и тмурно, а на истоку и југу уз више сунчаних периода и топлије. Јутарња температура износиће од три до седам, на југу до 12 степени Целзијусових.

Дуваће умјерен вјетар, источног смјера, а у источним подручјима на моменте и појачан, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода. Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Бјелашница један, Чемерно три, Хан Пијесак и Градачац пет, Калиновик и Бијељина шест, Мркоњић Град, Србац, Зворник и Тузла седам, Рибник, Шипово, Вишеград, Приједор, Бањалука, Добој, Бихаћ и Јајце осам, Сански Мост девет, Рудо и Бугојно 10, Фоча, Невесиње, Дрвар и Сарајево 11, Зеница 12, Ливно 14, Билећа 15, Требиње 17, Груде 18, Мостар и Неум 19 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана